Grup Corsa estrena nou missatge a la ràdio amb jingle inclòs

Grup Corsa, tractaments d'aigua, és un clàssic a les emissores de ràdio desprès de més de 30 anys en antena anuncinant el famós Osmotic, el depurador domèstic que ofereix agua de màxima qualitat per a beure i cuinar amb el simple gest d'obrir l'aixeta. Present a les emissores amb més audiència, la publicitat de Grup Corsa ha anat renovant-se en els últims anys i a l'actualitat ho fa amb un missatge amè, fresc i dinàmic. 

 

Avui s'estrenen noves falques publicitàries on els protagonistes són dos amics que mantenen una conversa sobre com aconseguir agua de qualitat a casa estalviant i amb la màxima comoditat possible. El missatge ve acompanyat d'un jingle, el nou identificador per a la marca. Les noves falques s'han emès avui en primícia a les emissores catalanes Catalunya Radio y Rac1.

 

Estigues atent a l'emissió d'avui i de la resta de la setmana perquè Grup Corsa segueix en antena amb un nou missatge per a l'oient. ¡Sigues el primer en escoltar-ho i explican's què t'ha semblat!

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Custom dissertation writing service (sábado, 20 enero 2018 06:17)

    I like your post. I like your explanation it's easily understand. I wish to all your post i hope you will discover next post . Thank you for sharing.