El sector de l'aigua a la Fira de Mostres de Girona 2016

La 55a edició de la Fira de Mostres arriba aquest cap de setmana coincidint amb els últims dies del mes d'Octubre i el festiu de l'1 de Novembre. La Fira de Mostres s’emmarca dins de la programació d’actes de la Festa Major de Sant Narcís, concretament, en el recinte del Palau de Fires de Girona i la Devesa. Del 28 d'Octubre a l'1 de Novembre Grup Corsa participarà activament a la Fira de Mostres, una fira multisectorial (industrial, agrícola i comercial) que pretén superar els 90.000 visitants de la pasada edició amb una programació completa per a tots els públics: espai gastronòmic, tallers de decoració, xerrades d'emprenedoria i concursos, entre d'altres activitats.

 

Grup Corsa aportarà solucions innovadores dins del sector de l'aigua pel tractament de l'aigua a la llar i a les empreses, tals com equips depuradors d'aigua, descalcificadors i fonts d'aigua. Si ets de Girona o voltants i vols acostar-t'hi per demanar informació ens trobaràs al Pavelló 3, stand 312-313.

¡Us hi esperem!


Horari: 28 d'Octubre a l'1 de Novembre de 10h a 20h

Localització: Palau de Fires de Girona Pg. de la Devesa 34-36 E-17001 Girona

 

Més informació: http://www.firagirona.com/fira/fira-de-mostres/

Compartir este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0