Expositors a l'ExproReus del 8-12 Octubre

Grup Corsa participa un any més a l'exproReus, la fira multisectorial de Reus que arriba a la 46a edició amb més novetats que mai. Del 8 al 12 d'Octubre FiraReus exhibirà un gran aparador de productes i serveis que engloba tecnologia, automoció, habitatge, restauració, bellesa i llar, zona on trobaràs l'estand de Grup Corsa a l'espai nº19 amb l'exposició d'Osmotic i Olympia, dos equips revolucionaris per tractar l'aigua de les llars. Enguany la gastronomia serà la protagonista d'exproReus amb un taller de cuina i una zona habilitada per a la degustació, el conegut tasting village d'accés a tot el públic fins les 23h.

 

Horari: 8 al 12 d'Octubre d'11 a 21h

Localització: Av. de Bellissens, 40

Entrada gratuïta per a nens de 0 a 7 anys

 

Més informació: http://www.firareus.com/exproreus2016/

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0