Grup Corsa amb Cadena 100 i les Festes de la Mercè!

Grup Corsa repeteix com a patrocinador oficial del concert de Cadena 100 en el marc de les Festes de la Mercè de Barcelona. La cadena ha organitzat un triple concert de folk-pop pel proper 23 de Setembre on pujaran a l'escenari de l'Avinguda Reina Maria Cristina la cantant Bebe, Pep Sala i el grup musical Blaumut.

 

Les actuacions començaran a les 21h del vespre i entre pauses es projectarà els spots de les empreses patrocinadores entre les quals destaca Grup Corsa. Pel que fa a la difusió de l'esdeveniment, al llarg de la setmana s'emeten falques radiofòniques als programes de la cadena Buenos días Javi y MarLa Mejor Variedad Musical i es publiquen anuncis de premsa amb l'agenda del concert. Us hi esperem a tots!

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0