Grup Corsa, Turrons Vicens, FIATC i Carglass, les grans marques aposten per la ràdio per anunciar els seus productes

Grup Corsa, 18 anys en antena anunciant els seus productes de tractament d'aigua, depuradores d'aigua i descalcificadors, és avui la veu de la campanya radioeficacia.cat, de l'agència Microbio Gentleman, juntament amb altres grans marques com FIATC assegurances, Carglass i Turrons Vicens. Els seus directius tracten d'explicar en un programa radiofònic dirigit per la periodista Glòria Serra perquè la ràdio és el mitjà per excel·lència per invertir en publicitat.

 

La ràdio ha estat i segueix essent un mitjà seductor, inmediat i proper, un mitjà potent que ven gràcies a la publicitat amb missatges didàctics i emocionals, gràcies als reconeguts prescriptors i programes, i també gràcies als repetitius jingles de marca.

 

Sabeu quin és el retorn de la ràdio per a les empreses anunciants? Quina estratègia segueix cada marca per fidelitzar els clients a la ràdio? Quines van ser les primeres falques dels grans anunciants? Quina és la clau de l'èxit a la ràdio? La campanya radioeficàcia.cat pretén aproximar la ràdio a les empreses per convençer-les que s'hi anunciïn i ho fa amb empreses de renom que expliquen la seva experiència tot demostrant que la ràdio sí ven.

 

Veure el programa online complet

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0