Grup Corsa participarà a la fira de Manresa, Vilafranca i Igualada al mes de Maig

Grup Corsa sempre ha prestat especial atenció a les fires de mostres, tant multisectorials com professionals. És sense dubte la nostra via de comunicació més tradicional, per aquest motiu mantenim intacta la dedicació i l'esforç per cobrir un major nombre possible d'esdeveniments. Grup Corsa aquest any ha apostat per la innovació i el canvi, reedisenyant un dels seus stand i incorporant un espai de promotores en la seva actuació en fires per tal de visitar més municipis de la provincia.

 

EXPOBAGES

MANRESA 20-22 MAIG

 

 

L'Expobages celebra la seva 36a edició al centre de Manresa. Des dels seus inicis Grup Corsa ha participat a la fira per excel·lència de Manresa, l'Expobages. Una cita indispensable pels locals i els pobles del voltant en un cap de setmana farcit d'actes i activitats paral·leles. T'hi esperem!

MIXANDMAIG

VILAFRANCA 20-22 MAIG

 

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès dispona d'una superficie de 16.500 m2 amb quatre pavellons, una mostra de gastronomia i del vi, maquinària agrícola i la fira d'artesans. Si voleu venir a tastar l'aigua osmotitzada d'Osmotic ens trobareu al pavelló de comerç i serveis.

FIRANOIA

IGUALADA 27-29 MAIG

 

Tres dies d'activitat comercial i cultural al centre d'Igualada amb la celebració de FIRANOIA que s'instal·larà al llarg del Passeig Verdaguer. L'últim cap de setmana de mes sortejarem 25 equips de tractament d'aigua a Igualada. Et convidem a visitar el nostre stand de promotores!


Visitem el teu municipi perquè ens coneguis

AQUESTA ÉS LA TEVA OPORTUNITAT!

Comparte este post en las redes

Escribir comentario

Comentarios: 0