Més de 900 expositors a La Candelera

"Si la Candelera plora, l'hivern és fora... si la candelera riu, el fred és viu". Aquesta és la dita popular amb que es coneix la festivitat de La Candelera que es celebra el dia 2 de Febrer i que marca el punt mig entre l'inici i la fi de l'hivern. Per aquestes dates, Molins de Reis ja ultima tots els detalls per inaugurar una nova edició de la Fira de la Candelera que enguany es celebra el 5, 6 i 7 de Febrer.

 

La 165ª edició de la Fira de la Candelera es presenta més tecnològica i sostenible que mai amb una actualització de l'app de la Fira pel visitant, una exposició de drons i una zona de promoció de vehicles elèctrics. Tampoc hi faltaran els expositors amb mostres d'artesania, de llar, de comerç i d'industria, entre els més de 900 expositors que sumaràn més de 5.000 metres lineals a l'aire lliure.

 

La Fira de la Candelera data el 1920 quan el municipi de Molins de Reis va iniciar la seva activitat firal amb una exposició agrícola i de bestiar. Amb el pas dels anys, la Fira ha introduit altres sector econòmics, inclòs les noves tecnologies i les activitats culturals per a tot tipus de públics que complementen el programa d'una de les fires més importants de Catalunya

 

Si estàs interessat en millorar la qualitat de l'aigua que tens a casa ja sigui per a beure o per ús general de la vivenda, vine a saludar-nos i pregunta'ns pels nostres equips de tractament d'aigua de la marca Grup Corsa (equips d'òsmosis, descalcificadors i fonts d'aigua per a empreses). No ho dubtis, nosaltres t'assessorarem! A més, aquest any presentarem una NOVETAT entre els equips i tindrem alguna que altra sorpresa per a tots aquells que ens visitin al stand. Ens trobaràs al stand 34-35 del Passeig del Terraplè de divendres a diumenge en el següent horari:

 

Molins de Reis (Baix Llobregat)

 

Divendres 5 de Febrer: 15.00h-22.00h

Dissabte 6 de Febrer: 10.00h-22.00h

Diumenge 7 de Febrer: 10.00h-21.00h

 

Descarrega't el programa complet de la Fira de la Candelera:

Descarga
La Fira dia a dia
ProgCandelera2016.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.9 MB

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0