Els spots de Osmotic i Olympia disponibles a la xarxa en la seva versió en català

L'equip d'òsmosis per excelència de Grup Corsa, Osmotic Smart Concept, i el descalcificador Olympia s'han fet un lloc a la xarxa en català gràcies a una versió doblada dels spots originals que van emetre's a televisió l'any 2014. "Osmotic per a cuinar", "Osmotic per a esportistes" i "Osmotic per a lactancia" són tres dels videos promocionals que busquen donar resposta a la necessitats quotidianes d'obtenir aigua depurada de qualitat a la llar. Tanmateix el spot del descalcificador Olympia es presenta com una solució per erradicar la calç de l'aigua a tota la vivenda.

 

Osmotic Smart Concept

 

Osmotic és la planta depuradora domèstica que funciona per òsmosis inversa i que incorpora una tecnologia avançada perquè l'usuari pugui beure i cuinar amb aigua de màxima qualitat i amb plena comoditat. Les prestacions més destacades d'aquest equip revolucionari al mercat són:

 

-dipòsit d'acumulació compacte no pressuritzat de 8 litres útils

-autoneteja de la membrana programable

-desinfecció per làmpara UV

-postfiltre remineralitzador pH+ que aporta calci i magnesi d'origen vegetal

-construit amb material bacterioestàtic que evita la proliferació de virus i bacteries

-autorevisió cada 36 segons per assegurar aigua de qualitat en continu

-aquastop: sonda electrònica de detecció d'humitat i tancament de l'electrovàlvula d'entrada

-segell BPA FREE i certificació UNE 149101:2015 

Entra al nostre canal de youtube i comparteix els videos que més t'agradin en català! 

Compartir este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0