La campanya radioeficàcia.cat als Premis Ondas de publicitat en ràdio

La campanya radioeficàcia.cat per l'Associació Catalana de Ràdio ha rebut una menció especial del jurat dels Premis Ondas per 'promoure amb originalitat els valors comercials del mitjà ràdio'. Aquest dimarts, 24 de Novembre, es celebra la gala d'entrega de la 62ª edició dels premis més prestigiosos en ràdio i televisió a nivell nacional atorgats per Radio Barcelona de la Cadena Ser. 

 

Entre tots els premiats, programes d'entreteniment, millors presentadors o premis a la trajectoria, destaca la menció especial a la creativitat de la campanya de ràdio radioeficàcia.cat dut a terme per l'agència Microbio Gentleman. La directora de Grup Corsa, Charo Loriente, juntament amb altres directius d'empreses de gran renom protagonitzen la campanya que en el seu dia es va convertir en viral i que ara rep el reconeixement dels Premis Ondas.

 

Recorda el post on parlem de la campanya on ha participat Grup Corsa a càrrec de l'agència Microbio Gentleman.

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0