Grup Corsa expositor a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

Grup Corsa, tractaments d'aigua, és un dels expositor que s'exhibirà el cap de setmana del 13 al 15 a la Fira de Novembre del municipi de Vilanova i la Geltrú (Barcelona). La Fira arriba a la seva 25ena edició amb una oferta multisectorial que engloba els sector econòmics més importants com ho són l'automoció, el comerç, el turisme, la indústria, l'artesania, l'alimentació o la llar.

 

Amb l'objectiu d'encabir a tots els públics, la Fira de Novembre acollirà un gran ventall d'actuacions musicals, culturals i esportives que tindràn lloc durant els tres dies de fira a l'emblemàtica Rambla Principal i Rambla de la Pau, a la Plaça de la Vila i al Passeig Marítim. Des de Grup Corsa us convidem a venir amb familia i conèixer les avantatges d'un tractament d'aigua integral a la llar gràcies als nostres equips domèstics d'òsmosis i descalcificació. A més, els més menuts podràn gaudir de la zona infantil de la Fira on s'han programat tallers i activitats variades.

 

Us informem que un any més Grup Corsa tindrà el seu estand ubicat al número 233-235, a l'altura del número 30 de la Rambla de la Pau de Vilanova i la Geltrú. Si vols gaudir d'aigua de màxima qualitat per a tu i la teva familia, no ho dubtis més, vine i et presentarem les solucions més revolucionàries en tractament d'aigua. Ens avalen més de 40 anys d'experiència en el sector, vine a saludar-nos i t'assessorarem gratuitament!


Lloc: Rambla Principal i Rambla de La Pau

Dies: divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de Novembre

Horari: obert de 10,30h a 21,30h

Consulta aquí el calendari d'activitats: www.firadenovembre.cat

Exposició dels productes de Grup Corsa a l'stand de la Fira Exproreus 2015
Exposició dels productes de Grup Corsa a l'stand de la Fira Exproreus 2015

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0