"Quan parlem d'estalviar energia, tu tens la paraula"

Campanya de conscienciació en el marc de la Setmana de l'Energia, del 15 al 19 de Juny 2015

Ens trobem en la Setmana de l'Energia 2015, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. 


"Qui s'ha deixat encesos els llums del passadís", "Arnau, si tapes la cassola l'aigua bullirà abans" o "Júlia, no tinguis molta estona la nevera oberta" són alguns dels reclams de la campanya amb l'objectiu de fer una crida al ciutadà per impulsar l'estalvi energètic. Si vols compartir idees i trobar solucions d'estalvi participa en les més de 330 activitats que tenen lloc de Maig a Juliol impulsat per l'Institut Català de l'Energia juntament amb la Xarxa de ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'Ajuntament de Barcelona i la resta de Diputacions del territori.

Descarrega't el catàleg de recursos on trobaràs tota la informació necessària per gaudir de la Setmana de l'Energia a peu de carrer, a l'escola i també a casa vostra. Les activitats i xerrades organitzades estàn pensades per a tots els públics amb la finalitat que la ciutadania adopti bones pràctiques de consum i estalvi.


Algunes de les activitats que destaquem són:


-Gestiona eficientment el teu establiment

-La factura de la llum, com podem reduir-la?

-Taller "Granissats a pedals"

-Taller "Cuina solar i sostenible"

-Taller pràctic d'hàbitat ecològic

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0