Grup Corsa al centre de Manresa: viu l'ExpoBages!

El proper 22, 23 i 24 de Maig es celebra la 35ª edició de l'EXPOBAGES MANRESA

Aquest cap de setmana 22, 23 i 24 de Maig arriba una nova edició de la cita multisectorial de referència de la Catalunya Central, la fira ExpoBages 2015. Automoció, comerç, artesania i turisme són alguns dels sectors que es reuniràn al centre de Manresa desde divendres a la tarda fins diumenge al vespre. Tres dies per viure una fira multisectorial que enguany celebra la seva 35ª edició enmig d'un guarnit Passeig de Pere III.

 

Un any més, a Grup Corsa no ens ho hem volgut perdre i és per aquest motiu que t'engresquem a visitar el nostre stand número 29-32. A Grup Corsa et mostrarem la gamma de productes de tractaments d'aigua que donaràn un gir als teus hàbits diaris de consum d'aigua. Per a beure i cuinar, t'ensenyarem com Osmotic et proporciona aigua de màxima qualitat a casa gràcies a la miniplanta depurada d'aigua que t'instal·lem nosaltres mateixos sota l'aixeta. Un equip únic i revolucionari en el mercat! A més, per erradicar la cal de totes les instal·lacions i electrodomèstics et presentarem el descalcificador nº1 en vendes, Olympia.

 

Lloc: Passeig de Pere III, Manresa (centre urbà)

Horari: Divendres de 16h a 21h, i dissabte i diumenge de 10h a 21h

Organitza: Fira de Manresa

 

Grup Corsa, més de 40 anys d'experiència al sector. Vine a conèixe'ns i deixa't assesorar per professionals!

                                                                Més informació Grup Corsa: www.corsa.es

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0