Aigua de màxima qualitat a Vilafranca del Penedès

Les Fires i Festes de Maig o "dels enamorats" es celebren enguany del 15 al 17 de Maig a Vilafranca del Penedès en un  espai de trobada entre diferents sectors d'automoció, comerç, gastronomia, equipament de la llar,  artesania i maquinària agrícola, entre molts d'altres. Un total de 16.500 m2 s'ompliràn d'estands durant tot el cap de setmana, amb la presència de 150 expositors i més de 40.000 visitants. Paral·lelament, s'organitzaràn jornades professionals, experiències enoturístiques, activitats i espectacles d'oci, i zona d'atraccions infantils.


T'agradaria millorar l'aigua que beus a casa?

 

Grup Corsa hi serà un any més oferint aigua de màxima qualitat gràcies als nostres equips d'òsmosis per a la llar i l'empresa. Si t'agradaria canviar l'aigua que consumeixes a casa, nosaltres t'informem de com pots millorar-la amb la mini planta depuradora d'aigua Osmotic amb la que podràs beure i cuinar directament de l'aixeta. Si mai has provat aigua osmotitzada, i et consideres una persona curiosa i que cuida de la seva salut i la de la seva familia, no dubtis en apropar-te al Pavelló 2 de comerç i oci: al nostre estand nº 4 et convidarem a fer un tast perquè la gaudeixis de primera mà!


Lloc: Recinte Firal a Av. Catalunya, 19 08720 Vilafranca del Penedès

Horari: Divendres i dissabte, de 10.30h a 22h, i diumenge de 10,30h a 21.30h

Organitza: Ajuntament Vilafranca del Penedès

 

Més informació al web www.firesdemaig.cat

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0