Patrocinadors oficials del III Circuit COPE GOLF CAT

Us informem que Grup Corsa és el patrocinador principal del III Circuit COPE GOLF CAT, esdeveniment organitzat per l'emissora Cadena Cope. El Circuit COPE GOLF CAT s'organitza en tres etapes diferents a les localitzacions de Lleida, Girona i Osca i s'adreça al públic en general, en modalitat masculina i femenina.

 

La primera cita arrenca el dijous dia 23 d'Abril al Golf Club Peralada (Girona) i s'allargarà durant el cap de setmana. La següent cita es donarà a Lleida, al Raimat Golf CLub el dia 21 i 22 de Maig. I, finalment, el Margas Golf d'Osca serà l'escenari de clausura el 9 i el 10 de juliol, on també tindrà lloc l'entrega de trofeus. 

 

A Grup Corsa sempre estem al costat de l'esportista, fomentem els hàbits saludables i impulsem les bones pràctiques. De la mateixa manera col·laborem i patrocinem els esdeveniments amb més rellevància. Grup Corsa, 40 anys tractant bé l'aigua per a milers de persones, gràcies a la nostra mini depuradora domèstica Osmotic que proporciona aigua de màxima qualitat, pura i equilibrada, i el que és molt important, exenta de qualsevol impuressa. Si et preocupes per la teva salut, l'aigua d'Osmotic és la teva.

 

Vols inscriure't al III Circuit COPE GOLF CAT? Envia un correu a inscripcions@copegolf.cat

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0