Grup Corsa, l'aigua ben tractada a Molins de Rei

Després d'un cap de setmana intens d'activitat i assistència massiva, Molins de Rei conclou una exitosa 164a edició de la Fira de la Candelera, un esdeveniment multisectorial de gran magnitud que aplega anualment 350.000 visitants. 

Grup Corsa ha estat present durant tot el cap de setmana (de divendres 30 a diumenge 1) a l'stand nº35 per on han passat centenars de ciutadans que passejaven curiosos pel Passeig del Terraplè.

 

L'aigua ben tractada de Grup Corsa ha mostrat als molinencs com l'aigua de la vila pot ésser tractada amb equips depuradors d'òsmosis inversa amb total seguretat i satisfacció. L'equip Osmotic que tracta aigua per a beure o cuinar i el descalcificador Olympia, que erradica la cal per complet a la llar, han estat els productes estrella.

 

A Grup Corsa oferim un servei integral i treballem per tota Catalunya, així doncs, visquis a Molins de Rei o qualsevol altra vila de la provincia, tingues en compte que posem a la teva disposició primerament una visita gratuïta a domicili, seguidament oferim un servei professional d'instal·lació dels equips corresponents i, quan s'escau, procedim al seu manteniment i reparació.

 

Sol·licita una visita a domicili i analitzarem l'aigua:

Trucan's al 902 426 427

Envia'ns un correu a info@corsa.es

 

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0