Nova campanya de l'Associació Catalana de Ràdio 

Grup Corsa participa actualment en una campanya impulsada per l'Associació Catalana de Ràdio (ACR) que té per objectiu promoure l'efectivitat de la ràdio i demostrar a les empreses que és un mitjà excelent per anunciar-s'hi i participar-hi. En total, 4 milions de persones escolten la ràdio (82,7% ho fan per Internet). És un mitjà de comunicación pròxim i crea confiança, també és emocional i directe, així ho defineix la campanya radioeficàcia.cat de la que en som testimonis.

 

Més de 30 anys en antena. Charo Loriente, la veu de Grup Corsa

Des dels seus inicis, d'ençà fa 30 anys, Grup Corsa participa regularment en emissores locals i nacionals considerant-lo el mitjà per excelència. La ràdio ha esdevingut un vincle proper amb el públic: idoni per comunicar-s'hi i interactuar. Charo Loriente, directora general de Grup Corsa, dona testimoni en aquesta nova campanya de com, gràcies a la ràdio, ha obtingut un retorn de l'audiència excelent per a la seva empresa. En la campanya, Grup Corsa ha participat conjuntament amb altres empreses de gran reconeixement com FNAC, FIATC ASSEGURANCES o TORRONS VICENS. 

 

                                    VISUALITZA EL VÍDEO DE GRUP CORSA AL NOSTRE CANAL YOUTUBE

Comparte este post en las redes:

Escribir comentario

Comentarios: 0