Grup Corsa finalista dels Premis "Enamora'ls" a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès

Aquest divendres 18 de maig, a la sala polivalent del pavelló firal es va dur a terme la celebració de la concorreguda Nit de l'Expositor, amb la presència de representats de la majoria d'expositors, que d'una forma distesa celebren un any més la seva presència a les Fires de Maig, i gaudeixen del'oportunitat de conèixer nous expositors i intercanviar interessos i experiències.

Aprofitant la trobada, i celebrant-ne la desena edició, es dugué a terme l'acte de lliurament dels Premis "Enamora'ls", que tenen com a objetiu premiar als millors expositors i que aquest any premiaven als estands que millor s'havien sabut vendre.

Al llarg de tot el divendres, un jurat anònim, professional i no vinculat al territori, va anar visitant els diferents estands, i aplicant la tècnica del "mistery shopping" o client misteriós, peor analitzar i puntuar les diferents tècniques de venta dutes a terme a l'estand.

Enguany es mantenía el sistema de premis en funció de tres categories: vehicles i maquinaria, comerç i sector serveis, i s'ampliava els premis de 300 als guanyadors, entregant també diplomes de reconeixement als dos finalistes de cada categoria.

Finalment, i destacant l'altíssim nivell de la gran majoria d'estands, els consultors encarregats de fer l'anàlisi varen otorgar el premi al millor estand de vehicles i maquinària a Tot Elevació, pero la constant demostració del producte exposat que dóna molt de dinamisme a l'estand. El primer finalista ha estat Nicolàs i el segon Motor Albet.

El premi del sector comerç ha anat a parar a Jumping Clay per l'atractivitat de l'estand, la captació sobre la promoció del seu producte i la bona interacció amb el client. Els finalistes han estat Germinova i Grup Corsa.

Discotecat s'ha endut el premi al millor estand del sector serveis per l'atractivitat i espectacularitat amb la que demostra i exhibeix el seu producte. En el sector serveis el primer finalista ha estat Espai d'Sport seguit de Quiropràctic Penedès.

 

VIA www.firesdemaig.cat

Escribir comentario

Comentarios: 0